En dag på Imjelt Golfbane

Beliggenhet: Drammensregionen
Arrangementssted:
Kategori: Aktiviteter & sightseeing

På Imjelt har vi en flott 18 hull Pitch og Putt golfbane som er åpen fra mai til frosten kommer om høsten. Dette er en familievennlig bane som ikke stiller krav til grønt kort eller medlemskap. Imjelt er stedet for deg som ønsker golfopplevelser av høy kv

Imjelt er stedet for deg som ønsker golfopplevelser av høy kvalitet hele året. Vi kan tilby Norges eneste 18 hulls Pitch og Putt bane, bygget etter international standard med slaglengder fra 35 til 90 meter. Familievennlig “pay and play” bane som ikke stiller krav til grønt kort eller medlemskap.

På Imjelt er det driving range og et stort generelt trenings-område som er åpent for alle som ønsker å spille golf. Køller leier du hos oss.

Vinterstid kan du spille på våre fire Full Swing golfsimulatorer, eller trene nærspill på våre store innedørsgreener.

Er du sulten eller trenger du bare å finne roen kan Imjelt Café & Bar by på en variert meny og godt drikke i hyggelige omgivelser med utsikt over et vakkert landskap. Legg turen til Imjelt, vi garanterer alle en positiv opplevelse med golf, god mat og drikke.


Ønsker du personlig service?

Tlf (+47) 815 30 555
(Man-Fre 09.00-16.00)

E-post booking@visitoslo.com

Bestillingsvilkår

Avbestilling

For detaljert informasjon om destinasjonene i Østfold, vennligst kontakt de lokale turistinformasjonene i Fredrikstad & Hvaler, Halden, Indre Østfold, Moss og Sarpsborg.

Bestill hos oss

Build: 22.07.2020 13:40:18, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6511.cbischannel-544.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails