De gamle reiseveier

Beliggenhet: Akershus
Arrangementssted:
Kategori: Aktiviteter & sightseeing

En nostalgisk søndagsstur for hele familien med varighet ca 2,5 time. På turen kan medbringes nistekurv, som kan nytes underveis eller på Fetsund Lenser's picnik områder.

Vi starter fra Fetsund Lensemuseum og seiler oppover Glomma, samtidig fortelles det om Glomma som transportåre. Så seiler vi gjennom Bingen Lænse, hvor vi ser på monumenter fra tømmerfløtningen, som ligger der som en spansk armada. Vi når så Bingsfoss ved Sørumsand. Her blir dere hentet av en veteranbuss på kaien som transporterer dere til "Tertitten". Veterantoget som med sitt pesende damplokomotiv frakter dere på den smalsporede skinnegangen. Her får dere plass i jernbanevogner, på 3. klasse, og tatt med tur/retur Fossum stasjon. Tilbake til Sørumsand stasjon venter veteranbussen, som tar dere med tilbake til Fetsund Lenser NB! "De gamle rejseveier" kan også kjøres motsatt vei, med veteranbuss fra Fetsund Lenser til "Tertitten" og båt tilbake til Fetsund Lenser.

# Denne turen er dessverre ikke egnet for rullestoler
# Barnevogner med unntak av sammenleggbare triller er det dessverre ikke plass til.
# Det er ikke adgang til å medbringe hunder eller andre dyr på turen.


Ønsker du personlig service?

Tlf (+47) 815 30 555
(Man-Fre 09.00-16.00)

E-post booking@visitoslo.com

Bestillingsvilkår

Avbestilling

For detaljert informasjon om destinasjonene i Østfold, vennligst kontakt de lokale turistinformasjonene i Fredrikstad & Hvaler, Halden, Indre Østfold, Moss og Sarpsborg.

Bestill hos oss

Build: 22.07.2020 13:40:18, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6511.cbischannel-544.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails